Whey100 Iso Pure fra Bodylab er et proteinpulver med ultra- og mikrofiltrert myseproteinisolat der nesten alle karbohydrater og alt fett er fjernet fra mysen.
Myse kommer i ulike renhetsgrader. Dette er et myseproteinisolat, noe som betyr at nesten alt av karbohydrater og fett er filtrert bort fra proteinet. Dette er et meget rent protein for deg som ønsker et delikat og lettblandet protein som dessuten er lavlaktose.
Protein er det viktigste næringsstoffet for å både bygge og bevare muskelmasse. Det er derfor lurt å velge et proteinpulver med omhu. Myse anses som en av de beste proteinformene på grunn av sin aminosyresammensetning, men også myse kommer i ulike kvalitetsgrader.
Whey100 Iso Pure fra Bodylab er et proteinpulver med ultra- og mikrofiltrert myseproteinisolat der nesten alle karbohydrater og alt fett er fjernet fra mysen. Den nøye filtreringsprosessen etterlater et meget rent og fint myse som også er lavlaktose. Dette proteinet løser seg lett i en shaker, smaker delikat og har en lett konsistens.
Whey100 Iso Pure er ypperlig etter en treningsøkt, men passer også utmerket som mellommåltid eller for å berike et måltid med ekstra protein.
Antall doser per pakke / Mengde bruk: Bland 30 g pulver med 2,5 – 3 dl vann og drikk. For eksempel etter trening eller som mellommåltid. En pakke gir 25 serveringer.
Næringsdeklarasjon: |
Per 100 g |
DRI % * |
Energi |
1 492 kJ / 351 kcal |
|
Fett |
1,5 g |
|
- hvorav mettet fett |
0,9 g |
|
Karbohydrater |
3,2 g |
|
- hvorav sukkerarter |
0,3 g |
|
Fiber |
1 g |
|
Protein |
81 g |
|
Salt |
0,57 g |
10 |
*Referanseinntak for en gjennomsnittlig voksen (8 400 kJ / 2 000 kcal).
Ingredienser og allergener:
Ultimate Chocolate: Ultra- og mikrofiltrert myseproteinisolat (MELK), aroma, 2% kakaopulver, konsistensmiddel (xantangummi), salt, emulgeringsmiddel (SOYA- og solsikkelesitin), søtningsmiddel (sukralose, acesulfam-K).
Opprinnelsesland:
Danmark
Oppbevaring:
Oppbevares tørt i godt lukket originalpakning.
Annet:
Husk viktigheten av et variert og balansert kosthold. Inneholder naturlig forekommende sukkerarter og søtningsmiddel.